Uw vakhandelaar is er ook online voor u

 

De service van uw vakhandelaar is met geen ander te vergelijken, maar soms moet het gewoon sneller? Geen probleem! Met de GRANIT-partnershop staat uw lokale vakhandelaar ook altijd en overal online voor u klaar. Zo ondersteunt u regionale ondernemers bij elke online bestelling. #supportyourlocalpartner

Registratie in de GRANIT partnershop

Uw persoonlijke contactpersoon

Om u te kunnen registreren voor de GRANIT partnershop, vult u a.u.b. de onderstaande velden juist in.

*
*
*

GRANIT partnershop
Onderdelen online vanuit de buurt

 

Met de GRANIT partnershop van uw vakhandelaar krijgt u niet alleen online toegang tot hun voorraadassortiment, maar kunt u ook uit meer dan twaalf miljoen producten kiezen. Met deze keuze is uw machine weer zeer snel in bedrijf.

 

 

Zo ondersteunt u uw partner
Snel, betrouwbaar en gemakkelijk als altijd

 

1. bestellen heel gemakkelijk is.

 

Als de machine stil staat, is snelheid geboden. Bespaar uzelf een rit naar uw plaatselijke dealer en maak in plaats daarvan gebruik van zijn GRANIT partnershop. Op die manier kunt u gemakkelijk online bestellen en uw lokale partner steunen.

 

 

2. het assortiment is enorm en de service is geweldig.

 

Toegang tot Europa's grootste assortiment onderdelen in de landbouwmachinesector met meer dan 12.000.000 onderdelen en toebehoren in combinatie met de vertrouwde service van uw lokale dealer maakt de GRANIT partnershop uniek.

 

 

3. de levering is snel en ongecompliceerd.

 

Snelheid is belangrijk. Ontvang uw bestelde onderdelen binnen maximaal 48 uur. Ruim 90% van de bestellingen wordt de volgende werkdag bezorgd op het adres van uw keuze.

 

 

4. verschillende betaalmethoden worden aanvaard.

 

Met de gebruikelijke betaalmethoden PayPal, Ideal, creditcard en automatische incasso kunt u alle bestellingen in de GRANIT-partnershop snel en veilig verwerken. Als u uw onderdelen op rekening bij de balie van uw dealer afhaalt, geef dan aan dat u de online bestelde onderdelen bij hun op rekening wilt kopen.

 

 

5. de samenwerking met mijn dealer is onverslaanbaar.

 

De service en bekwaamheid van uw dealer maakt hem voor u onvervangbaar. Mocht u vragen hebben over uw online bestelling, dan zijn de specialisten van de GRANIT telefonische verkoop ook persoonlijk bereikbaar en zorgen zij ervoor dat u tevreden bent over onze service.