GRANIT PARTS MAAKT HAAR DEBUUT OP DE TECHNISCHE KONTAKTDAGEN

De TKD is de grootste buitenbeurs van West-Europa voor professionals uit de grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen uit de bouwsector en industrie. Met een buitenterrein van 118.000 m2 voor demonstraties en volop mogelijkheid om te vergelijken en testen. Alle grote merken zijn vertegenwoordigd. De 28ste editie van TKD belooft dus een totaalbeleving te worden die zijn weerga niet eerder kende. Op deze beurs mag GRANIT PARTS als specialist op het gebied van technische onderdelen natuurlijk niet ontbreken. Wij nodigen u dan ook van harte uit om ons te bezoeken op stand 41. Gedurende de beursdagen kunt u in gesprek gaan met uw vertegenwoordiger, de nieuwste technieken wat betreft voertuig diagnose en werkplaatsinrichting ontdekken, profiteren van scherpe aanbiedingen en uiteraard staat de koffie klaar.

Tickets bestellen

GRANIT - DE STERKE PARTNER

GRANIT is al meer dan 25 jaar uw onderdelengroothandel voor de heavy duty sector. Als uw sterke partner kenmerken wij ons door een passie voor service en technologie en een breed productassortiment. In onze catalogus 15 "Bouwmachines & verreikers" en in de GRANIT webshop vindt u slijtdelen en toebehoren van bekende merken en ons aantrekkelijk geprijsde eigen merk GRANIT. Overtuig uzelf nu van ons assortiment voor bouwmachines & verreikers en de GRANIT diensten!

 

MEER DAN TWAALF MILJOEN ARTIKELEN IN HET GRANIT ASSORTIMENT VOOR:

 • Bouwmachines
 • Landbouw- en gemeentetechniek
 • Tuin & park
 • Intern transport
 • Hydrauliek & werkplaatsuitrusting

 

DE VOORDELEN VAN GRANIT IN ÉÉN OOGOPSLAG:

 • 250.000 artikelen op 90.000 m² altijd voor u op voorraad
 • Persoonlijk advies ter plaatse, telefonisch of digitaal
 • Levering van uw bestelling binnen één dag
 • Eenvoudige identificatie van onderdelen met zoektools en filterfuncties
 • Alle onderdelen en toebehoren uit één hand
 • Talrijke service- en reparatiediensten

AANBOUWDELEN & SNELWISSELAARS

 

In het assortiment aanbouwdelen en snelwisselaars leggen wij de nadruk op de hoogste kwaliteit en vooruitstrevende innovaties. Met onze partners Lehnhoff Hartstahl en OilQuick bieden wij u twee toonaangevende fabrikanten in de branche met vele jaren ervaring.

De aanbouwdelen en snelwisselaars van Lehnhoff Hartstahl zijn in de groothandel exclusief bij GRANIT verkrijgbaar. Het pro- ductassortiment in de GRANIT webshop omvat onderdelen voor mechanische snelwisselaars, Symlock en standaard aanlasframes, graafbakken en andere toebehoren van premium fabrikanten.

Het Duitse familiebedrijf OilQuick levert volledig hydraulische snel- wisselaars voor graafmachines, van tuin- en landschapsbouw tot sloop-, weg- en waterbouwmachines of voor speciaal materieel met een bedrijfsgewicht tot 120 ton. In de GRANIT webshop vindt u onderdelen voor verschillende toepassingen, evenals passende gereedschappen en toebehoren. De OilQuick onderdelenlijsten maken het u ook bijzonder gemakkelijk om in de webshop de juiste onderdelen te kiezen.

Natuurlijk kunt u ook vertrouwen op de kwalitatief hoogwaardige alternatieven van ons eigen merk GRANIT PARTS . Ons eigen kwaliteitslaboratorium en onafhankelijke testinstituten garanderen u steeds de hoogste kwaliteit.

MOTORDELEN

 

Het uitgebreide GRANIT assortiment motordelen heeft de juiste onderdelen voor duizenden machines. Op dit gebied vertrouwen wij steeds meer op de nieuwste technologie van wereldwijd toonaangevende fabrikanten, zoals DEUTZ, YANMAR of HATZ.

Om het zoeken naar het juiste onderdeel voor GRANIT klanten zo intuïtief mogelijk te maken, bieden wij u met de DEUTZ en de YANMAR motorenzoeker in de GRANIT webshop het ideale hulpmiddel om de benodigde onderdelen te kunnen vinden. Op basis van originele onderdelentekeningen voorzien wij u van ac- tuele gegevens.

Selecteer onder “Zoek tools” de motoren zoekmachine voor de gewenste motorfabrikant. Na het invoeren van het motornummer worden de passende onderdelen in de GRANIT webshop weergegeven. Hierdoor heeft u duidelijk en snel toegang tot alle beschikbare onderdelen die door een groot aantal fabrikanten in verschillende machinetypes zijn ingebouwd.

Centrale Smering

 

Centrale smering behoort inmiddels tot de standaarduitrusting van bouwmachines. Deze systemen voorzien de machines en aanbouwdelen tijdens het gebruik van de juiste hoeveelheid smeermiddel die nodig is op de te onderhouden glij- en lager-punten. Centrale smeersystemen zijn afgestemd op de betreffen-de machine, het aantal smeerpunten en de smeermiddeldosering. Dankzij de elektronische besturing worden wachttijden voor hand-matig machineonderhoud en extra stilstandtijden voorkomen.

Naast de toonaangevende fabrikant BEKAMAX leveren wij u ook met ons eigen merk GRANIT PARTS een groot aantal onderdelen voor centrale smeersystemen. Van smeerleidingen met de passen-de schroefkoppelingen tot aan schijfverdelers met verschillende doseerhoeveelheden en elektrische pompen, hier vindt u alles voor een soepele werking op de bouwplaats.

Assen

 

In het marktsegment asonderdelen werken wij bij GRANIT samen met erkende fabrikanten. Met CARRARO, SPICER en ZF hebben we de beschikking over sterke partners die producten van wereld-klasse leveren. Met behulp van "Zoek tools” voor alle drie de merken in de GRANIT webshop helpen wij onze klanten bij het vinden van onderdelen.

Zo werkt het: Geef het asnummer in het zoekveld van de webshop in zonder op enter te drukken. De voorselectie wordt onmiddellijk geopend en u kunt gemakkelijk het stuklijstnummer van CARRARO, ZF of SPICER onder de afzonderlijke categorieën selecteren.