GRANIT PARTS - De sterke partner van de vakhandel

Service, vertrouwen en kwaliteit zijn voor ons de sleutelwoorden waaraan wij ons elke dag laten meten. Alleen met uitstekende diensten creëren wij klanttevredenheid. Wij houden ons altijd aan onze belofte van kwaliteit. Omdat wij elke dag werken voor uw vertrouwen, zodat een zakenrelatie een sterk partnerschap wordt.

Groot assortiment

Kwaliteitsonderdelen en -toebehoren tegen scherpe prijzen!

Snelle levering

Bestellingen die voor 18.00 uur worden geplaatst, worden de volgende ochtend voor 8.00 uur geleverd!

Professionele service
.

Deskundig advies en en professionele werkplaatsservice!

Ons bedrijf

Wij ondersteunen 40.000 gespecialiseerde dealers en werkplaatsen in heel Europa. Sinds de oprichting van GRANIT worden wij gekenmerkt door deskundigheid, betrokkenheid en passie voor onze. Met in totaal 24 vestigingen wereldwijd komen wij ook ter plaatse steeds dichter bij onze klanten.
meer informatie

Onze waarden

De voortdurende ontwikkeling van ons bedrijf en de tevredenheid van onze klanten horen voor ons onafscheidelijk bij elkaar. Voor ons bij GRANIT, als partner van de vakhandel, zal dit ook in de toekomst ons doel en onze motivatie zijn.
meer informatie

Onze logistiek

Snelle en betrouwbare levering tegen een eerlijke prijs. Met 90.000 vierkante meter beschikt GRANIT in Heeslingen over het grootste centrale magazijn voor onderdelen van Europa. 40.000 leveringen verlaten dagelijks ons magazijn, wat overeenkomt met een leveringspercentage van 98%.
meer informatie

Onze diensten

Wij bieden onze klanten meer dan alleen een breed assortiment producten. Onze service omvat ook een veelzijdig aanbod van diensten. Omdat we alles geven voor het succes van onze klanten.
meer informatie

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

GRANIT app

meer informatie

Het GRANIT shop-systeem

meer informatie

GRANIT service center

meer informatie