GRANIT PARTS - De sterke partner van de vakhandel

Wij ondersteunen reeds 40.000 gespecialiseerde dealers en werkplaatsen in heel Europa. Sinds de oprichting van GRANIT PARTS in 1996 kenmerken wij ons door competentie, betrokkenheid en passie voor ons vak en dat van onze klanten. Met in totaal 24 vestigingen wereldwijd komen wij ook ter plaatse steeds dichter bij onze klanten.

 

Als één van Europa's toonaangevende groothandels voor reserveonderdelen en toebehoren in de agrarische sector volgen we een merkstrategie. Zo profiteert u van het grootste assortiment in de branche met meer dan twaalf miljoen producten, die u allemaal kunt vinden in onze webshop of in onze talrijke catalogi.

 

Als echte partner van de gespecialiseerde handel willen wij het concurrentievermogen van de plaatselijke gespecialiseerde bedrijven versterken en een belangrijke bijdrage leveren tot hun succes. Daarom bieden wij u, naast een uitgebreid assortiment producten, ook een breed scala aan diensten aan. Deze bestaan uit een efficiënte logistiek, deskundig advies, een aantrekkelijk cursusaanbod, uitgekiende reparatieservice, op maat gemaakte shopsystemen en beproefde verkoopbevorderende maatregelen voor online en offline gebruik.

 

Met betrouwbaarheid, snelheid en onze kwaliteitsgarantie zijn wij een leverancier waarop u kunt vertrouwen. Wij stellen de hoogste eisen aan onze producten, onze medewerkers en onze leveranciers.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u als familiebedrijf veel te bieden hebben, want ons model voor succes is een op vertrouwen gebaseerde samenwerking en een langdurig partnerschap. Daarom ontmoeten wij u altijd op ooghoogte, want alleen zo weten wij wat voor u belangrijk is.