LED TECHNIEK


Het vervangen van standaard gloeilampen door LED-werklampen brengt verschillende voordelen met zich mee, zoals een hoog lichtrendement, lange levensduur, laag stroomverbruik en een lichtkleur die aangenaam is voor het oog. Er zijn echter veel parameters w.

KLEURTEMPERATUUR
Het vervangen van standaard gloeilampen door LED-werklampen brengt verschillende voordelen met zich mee, zoals een hoog lichtrendement, lange levensduur, laag stroomverbruik en een lichtkleur die aangenaam is voor het oog. Er zijn echter ook veel parameters voor LED-werklampen, de lichtkleur, ook wel bekend als kleurtemperatuur, wordt gespecificeerd in Kelvin (K). In principe is het mogelijk om drie gebieden van kleurwaarneming te onderscheiden: Warm wit (<3.300 K), neutraal wit (3.300 - 5.000 K) en daglicht (>5.000 K). Een lichtkleur die vergelijkbaar is met daglicht zorgt voor een betere zichtbaarheid van objecten en bewaking van werkgebieden. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste kenmerken waarmee u rekening dient te houden bij de keuze van een lichtbron.

LUMEN
Lumen is de eenheid van lichtstroom en beschrijft hoeveel licht er van een lichtbron naar alle kanten wordt uitgestraald. Er dient een onderscheid te worden gemaakt tussen theoretische en effectieve lumen. De theoretische lumen zijn de theoretisch mogelijke lumen die door de ingebouwde LED-technologie kunnen worden bereikt. De effectieve lumenwaarde geeft de lichtopbrengst aan die een werklamp daadwerkelijk kan leveren.

IP KLASSEN
De IP-klasse geeft de beschermingsklasse tegen het binnendringen van deeltjes aan. Bij GRANIT kunt u terecht voor LED's tot de hoogste IP-beschermingsklasse IP69K. De LED's van deze fase zijn stofdicht en beschermd tegen het binnendringen van water tijdens het reinigen met een zware stoomstraal vanuit elke richting.

ONZE BROCHURE OVER HET ONDERWERP LED VERLICHTING

De LED-verlichtingsspecial is meer dan alleen een aanbieding die geschikt is voor het donkere seizoen. Met de nieuwe brochure leert u niet alleen alles over ons nieuwe en uitgebreide assortiment aan LED-verlichting, maar bieden wij u ook extra nuttige informatie die u en uw klanten in de toekomst zal helpen om de juiste verlichting te kiezen. In de LED-verlichtingsbrochure vindt u nuttige en gedetailleerde uitleg over de belangrijkste technische termen, zoals lumen, Kelvin en IP-klassen, evenals alle pictogrammen op de verpakking, die afzonderlijk worden uitgelegd. Daarnaast vindt u de pictogrammen die direct bij elke lamp horen en een illustratie van het lichtdiagram. Hierdoor kunnen u en uw klanten de artikelen beter analyseren en vergelijken alvorens te bestellen of te kopen en het juiste artikel te selecteren. Naast nuttige informatie vindt u in de LED-verlichtingsspecial natuurlijk ook veel spannende producten. Hier geven wij u een compleet overzicht van ons gehele LED-assortiment. Wij hebben het GRANIT-assortiment op dit gebied sterk uitgebreid met 28 nieuwe werklampen inclusief toebehoren. Via het fabrikant / type zoeken of met de originele referenties van de fabrikanten vindt u bij ons nu altijd de juiste verlichting voor verschillende merken en fabrikanten. >> Naar de special

PRODUCTCATEGORIEËN


ZWAAI - EN FLITSLAMPEN

Naar het product

WAARSCHUWINGSLICHTEN

Naar het product

WERKLAMPEN

Naar het product

ACHTERLICHTEN

Naar het product

MAGNETSCHE WERKLAMPEN

Naar het product

VERBINDINGSTECHNIEK:

Naar het product

SHOPDISPLAY

Naar het product

FABRIKANT / TYPE ZOEKEN

Met het fabrikant / type zoeken vindt u gegarandeerd het juiste onderdeel. Hier kunt u specifiek zoeken naar de producten van een bepaalde fabrikant of type. Selecteer hiervoor de bijbehorende beginletter van de fabrikant. Selecteer vervolgens eerst de serie en het type of selecteer direct het type uit de getoonde lijst. De zoekopdracht geeft vervolgens een overzicht van alle onderdelen gesorteerd op categorie die geschikt zijn voor het type. Test onze fabrikant / type zoeken voor tijdens het zoeken van de gewenste LED-verlichting! >> Naar fabrikant / type zoeken

ONZE TOEPASSINGSGEBIEDEN