GRANIT logistiek - Van Heeslingen naar Europa

Vanuit ons centrale magazijn in Heeslingen leveren wij werkplaatsen en vakhandelaren door heel Europa.

 

Op momenteel 90.000 vierkante meter zijn 240.000 individuele artikelen de klok rond beschikbaar. Bij ons vindt u het toonaangevende onderdelenprogramma in Europa: Originele onderdelen van gerenommeerde fabrikanten, reserveonderdelen van toonaangevende OEM-leveranciers en identieke kwaliteitsonderdelen. Met ons eigen merk bieden wij u ook productvarianten van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

 

Om deze voortrekkersrol veilig te stellen, dienen wij niet alleen snel, betrouwbaar en aantrekkelijk geprijsd te zijn. We dienen te overtuigen met onze algemene prestaties.

 

Voor ons betekent dit dat alle klanten recht hebben op snelle en betrouwbare levering tegen eerlijke prijzen, ongeacht de grootte en waarde van de bestelling. Tegelijkertijd kan elke klant van ons individuele ondersteuning en maatwerk verwachten. Wij garanderen onze klanten een levering voor 8:00 uur de volgende ochtend bij bestellingen die voor 18:00 uur zijn geplaatst. Omdat we willen dat u altijd op ons kunt vertrouwen.

 

Wij zullen dit doel in de komende jaren blijven nastreven. Daarom bereiden we ons voor op toekomstige groei door onze opslagcapaciteit uit te breiden.

Het centrale magazijn in Nedersaksen, dat is uitgerust met de modernste technieken, wordt aangevuld door de bouw van een tweede magazijn in Tholey, Saarland. Dit betekent dat wij ook in de komende jaren over voldoende opslagcapaciteit zullen beschikken. Met kortere transportroutes zal dit magazijn snelle verzendingsprocessen en een snelle levering van goederen blijven garanderen, vooral voor Zuid-Duitsland en Europa.

 

Het spreekt vanzelf dat ook onze medewerkers in de logistiek in dit opzicht van doorslaggevend belang zijn. Met u slagen we erin om dagelijks zo'n 40.000 leveringen te versturen. Door motivatie en een optimale werksfeer zijn wij erin geslaagd ons leveringspercentage voortdurend te verhogen tot momenteel meer dan 98%. We blijven hier elke dag aan werken. En we worden steeds beter.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

GRANIT app

meer informatie

Onze waarden

meer informatie