GRANIT Partnerprogramma - Word partner van GRANIT


GRANIT Partner Werden
Word partner van GRANIT. Meer dan 17.000 klanten in heel Europa vertrouwen ons en onze capaciteiten. Als Partner van GRANIT kan u van de talrijke voordelen profiteren, die GRANIT zijn klanten bied.

  • Een reusachtig assortiment van originele en alternatieve onderdelen in het grootste onderdelenmagazijn van Europa.
  • Een persoonlijk, daadkrachtig advies via de telefoon en ter plaatse door onze vertegenwoordigers.
  • De beste catalogussen in de branche. Onze succesvolle marketingconcept versterkt de concurrentiekracht van de vakhandelaar.
  • Succesvolle oplossingen voor het internet, waarbij de handelaar op de voorgrond staat en geen anonieme onderdelenleverancier is.
  • Unieke technische diensverlening in de GRANIT Service-Center en scholing in de GRANIT Academy.

Word partner van GRANIT. Stuur ons een mail of bel ons.


Omvangrijke ondersteuning voor de vakhandelaar

De ondersteuning van de vakhandelaar bij het werven van klanten ligt ons na aan het hart en is een algemeen bekend bij de vakhandel. Wij bieden onze Partners hoogwaardige catalogussen aan zoals “Het Beste Voor”, “Classic Parts” en “Speelgoed” – natuurlijk mogelijk met de opdruk van de handelaar. Regelmatig geactualiseerde aanbiedingsfolders en posters voor de onderdelenbalie ronden het concept af. Bij de artikelkeuze ligt de nadruk bewust op het erf en de stal en concentreert het zich op de dagelijkse benodigdheden van de landbouw. Daardoor kunt u als vakhandelaar onder uw eigen naam ter plaatse een omvangrijk aanbod aanbieden en door het directe klantcontact de concurrentie aan met onderdelenverkopers.

Het Beste Voor

De catalogus “Het Beste Voor” is de sleutel voor de succesvolle onderdelenverkoop. Met deze catalogus kunnen vakhandelaren hun klanten een assortiment bieden met alle artikelen die een onderdelenverkoper ook aanbied. Daardoor concurreert u met de onderdelenverkopers met actief klantcontact in uw regio. De catalogussen zijn een unieke ondersteuning bij klantbinding voor de vakhandelaar.

GRANIT Partnerprogramm Marketing


Het Granit Shop-Systeem Voor meer omzet

Met het Shop-Systeem willen wij u als handelaar bij uw eigen profilering ondersteunen: als daadkrachtige aanspreekpunt voor uw klanten in de regio. Het GRANIT Shop-Systeem wordt immers geheel naar de eisen en wensen van de klant uitgevoerd. De optionele borden met het logo van de leverancier optimaliseert een zekere herkenning van de leveranciers.

Met het moderne Shop-Systeem leggen onze Partners nieuwe accenten in de shoplay-out. U laat niet alleen de toekomstoriëntering van uw bedrijf zien, maar creëert ook een nieuw omzetpotentieel en presenteert de producten in een hoogwaardig display.

GRANIT Partnerprogramm Shop System