Wij zijn de partner van de vakhandel

Als groothandel van originele en imitatiedelen voor bijna alle merken ondersteunen wij de landbouwmechanisatie, tuin- en parksector, en de industrie in heel Europa: Met Topservice en Topproducten.

Wij stellen de hoogste eisen aan onze producten, medewerkers en leveranciers. Constante kwaliteitscontrole en het zorgvuldig uitzoeken van nieuwe producten garanderen de goede kwaliteit van GRANIT PARTS.

Tegelijkertijd ondersteunen wij onze vakhandelpartners met serviceondersteuning, marketingacties en opleidingen. Ons doel is het vergroten van de concurrentiekracht en het vergroten van het bestaansrecht in de toekomst voor onze vakhandelaren. In ons service centre kunnen vakhandelaren onder andere brandstofinspuitpompen, startmotoren en dynamo´s laten testen en repareren en naar wens aftakassen en hydrauliekslangen laten samenstellen.

Ons aanbod:
Veel meer dan onderdelen en toebehoren

Als branchespecialist bieden wij u niet alleen een zeer ruim assortiment onderdelen, maar ook technische ondersteuning, service en scholing rondom landbouwmachines, bouwmachines en tuin en parktechniek.

Met onze capaciteiten geven wij leiding bij de onderdelenverkoop en serviceaanbod van onze partners.

Ons aanbod gaat van praktische marketingconcepten en attractieve shop-inrichtingssystemen, telefonische ondersteuning en technische service tot actuele scholing voor het werkplaatspersoneel en de medewerkers in het magazijn.

31.580 klanten vertrouwen op ons
In heel Europa

GRANIT levert in heel europa vanuit het centrale magazijn in Heeslingen.

Dochterondernemingen in Oostenrijk, Nederland, België, Frankrijk, Italië, Engeland, Polen en Tsjechië alsook importeur in Denemarken, Zwitserland en Hongarije zorgen voor een goed contact met de klanten. En zorgen voor een goede ondersteuning en advies in de betreffende landen.

72 vertegenwoordigers in de buitendienst bezoeken en adviseren onze klanten in heel Europa. 8 key accountmanagers in de buitendienst en 2 verkoopleiders in de centrale in Heeslingen zijn speciaal voor onze grote klanten en inkooporganisaties verantwoordelijk.