De dagen zijn lang, de werkdruk is hoog, bij intensief gebruik van machines zoals tractoren, verreikers, bouwmachines en heftrucks, is het zitcomfort voor de bestuurder de sleutel tot een ergonomische en veilige werkplek.

Door onze deskundige praktijkervaring en competente partners uit de branche te betrekken bij de ontwikkeling voldoen onze stoelen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hoogkwalitatieve materialen uit Duitsland en technische componenten van de beste fabrikanten wereldwijd zorgen voor absoluut zitcomfort.


De nieuwe PROBOSS-serie begint met drie zittingen met luchtvering, waardoor u zelfs op onze basismodellen net zo zit, als op onze high-end zittingen. Het ergonomische zit- en rugkussen en de bekleding met airco-kanalen garanderen ook bij langdurig gebruik een optimaal zitcomfort. De ingebouwde tussenwervelschijfondersteuning bevordert een gezonde zithouding en het fraaie design met doordachte details en een hoogwaardige stoffen bekleding is een aanvulling voor elke cabine.

De nieuwe PROBOSS-zittingen zijn geschikt voor voertuigen met een kleine en middelgrote constructie. Het assortiment zal de komende maanden geleidelijk worden uitgebreid met extra premiummodellen en exclusief worden aangeboden via gespecialiseerde dealers. We wensen u hiermee veel succes.

INDIVIDUEEL ZITCOMFORT

De behoeften van de bestuurder staan centraal bij de zittingen van PROBOSS. De verstelbare lendensteun ter ondersteuning van de lendenwervelkolom, de fijnafstelling van de rugleuning en de optioneel verkrijgbare verstelbare armleuningen zorgen voor een vermoeidheidsvrije zit. Met hoogwaardige bekledingsstoffen 'Made in Germany' garanderen wij een lange levensduur van de bekleding.


LAAGFREQUENTE VERING

Met de innovatieve laagfrequente vering bieden de PROBOSS zittingen het beste zit- en rijcomfort, verminderen schadelijke trillingen en voorkomen dat de zitting gaat schommelen tijdens het werk in het veld.

VERGROTE LOOPROLLEN

Dankzij de grotere rollen, ondanks hun compacte ontwerp, garanderen alle PROBOSS zittingen een zeer soepele werking van het veersysteem en zijn ze tegelijkertijd uiterst robuust. Onze looprollen zijn minder gevoelig voor stof en vuil en hebben een aanzienlijk langere levensduur.


COMPACTE OPBOUWHOOGTE

Alle PROBOSS zittingen worden gekenmerkt door een uiterst compacte totale hoogte en hebben een bijzonder laag Seat Index Point (SIP). Ondanks hun geringe opbouwhoogte beschikken alle PROBOSS zittingen over een uitstekend trillingscomfort.

HOOGWAARDIGE COMPONENTEN

Voor het beste trillingscomfort hebben we gekozen voor componenten van toonaangevende Duitse en Europese fabrikanten. Zo garanderen wij de hoogste kwaliteitsnormen en functionaliteit van alle PROBOSS zittingen.


COMPATIBILITEIT

De PROBOSS-zittingen zijn compatibel of kunnen worden ingebouwd in zittingen met de volgende aanduiding: LS95H1 / 90A (R), MSG95G / 721 tot 741, MSG95GL / 721 tot 741, MSG95A / 721 tot 741 en MSG95AL / 721 tot 741.

PROBOSS

GELDIG T /M 31.03.2021

Download