GRANIT PARTS - Onze waarden

De voortdurende ontwikkeling van ons bedrijf en de tevredenheid van onze klanten horen voor ons onafscheidelijk bij elkaar. Voor ons bij GRANIT, als partner van de vakhandel, zal dit ook in de toekomst ons doel en onze motivatie zijn.

Merkkwaliteit is belangrijk voor ons.

Met GRANIT associëren we een hoge veerkracht, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wij combineren kwaliteit met aantrekkelijke prijzen, omdat wij de partner van de vakhandel zijn. Om dat zo te houden, werken wij voortdurend aan de verbetering van onszelf en ons assortiment.

Succes is altijd teamwerk.

Onze medewerkers zijn de reden van ons succes. Een goede werksfeer en de identificatie van de medewerkers met GRANIT leiden tot een hoge prestatiebereidheid, waarvan in de eerste plaats u als klant profiteert.

Toewijding maakt het verschil.

Vriendelijkheid, eerlijkheid, bekwaamheid en plezier in het werk zijn belangrijk voor ons. Wat we doen, doen we volledig, omdat we gepassioneerd zijn over ons werk. Zo creëren we echte relaties met onze zakenpartners.

Tijd is van essentieel belang

Klanttevredenheid is het allerbelangrijkste voor ons. Wij willen een vertrouwensvolle samenwerking en partnerschappen op de lange termijn. Dit bereiken wij in de eerste plaats door een snelle verzending en korte leveringstermijnen.

Je eigen weg gaan

Als familiebedrijf volgen wij onze eigen weg voor de economische ontwikkeling van ons bedrijf. Als onderdeel van de Duitse middenklasse bewijst ons succes dat we gelijk hebben.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

GRANIT app

meer informatie

Onze prestatievoordelen

meer informatie

Onze logistiek

meer informatie